Bármely patikában is kapható, potom összegért!!!  Cumisüvegek vízkőtelenítésére is kiváló.Csak ajánlani tudom.

A citromsav kiváló vízkőoldó, és sok szempontból jobb mint az ecet. Ez a természetes gyenge sav minden fajta felület (fém, csempe, műanyag, stb.) vízkőtelenítésére alkalmas. Kitisztíthatjuk vele a kávé- és teafőzőket is, mert utána nem marad, az ecethez hasonló savanyú szag a készülékben. A citromsav jól oldódik vízben, vizes oldata folttisztításra fehérítésre is használható.

TIPP: Edények, mosogató- és mosdótálca valamint wc kagyló tisztításához szórj kevés citromsavat egy vizes szivacsra vagy súrolóra és cseppents hozzá pár csepp mosogatószert. Ezzel súrold a tisztítani kívánt felületeket. A citromsav oldani fogja a vízkövet, mialatt a mosogatószer eltávolítja a feltapadt zsíros szennyeződéseket.

(www.zöldbolt.hu, familyandhealth.tumblr.com)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezsifelezo.blog.hu/api/trackback/id/tr373107033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása