Spar  termékek glutén- és laktózérzékenyek számára
SPAR  free from néven sajátmárkás kínálatot vezetett be az áruházlánc a  glutén- és laktózérzékenyek számára. A glutén- és tejcukorérzékenység  egyre több embert érint - erre reagálva vezette be a glutén- és  laktózmentes, SPAR free from termékcsaládot a SPAR Magyarország.   A portfólió többek között gluténmentes pékárut, mártásporokat,  müzliket, kekszeket, valamint laktózmentes vajat, joghurtot tartalmaz,  és a speciális élelmiszerektől megszokott árakhoz képest alacsonyabb  árszínvonalon kaphatók a SPAR áruházaiban. - írja a Marketinginfo.hu. “A  jelenleg bevezetett 25 féle SPAR free from árucikk csak a kezdet, a  termékcsaládot a jövőben tovább bővítjük” - mondta el Feiner Péter, a  SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. elnöke.
(www.csokoladevilag.hu)



 


 

SPAR free from néven sajátmárkás kínálatot vezetett be az áruházlánc a glutén- és laktózérzékenyek számára. A glutén- és tejcukorérzékenység egyre több embert érint - erre reagálva vezette be a glutén- és laktózmentes, SPAR free from termékcsaládot a SPAR Magyarország. 

A portfólió többek között gluténmentes pékárut, mártásporokat, müzliket, kekszeket, valamint laktózmentes vajat, joghurtot tartalmaz, és a speciális élelmiszerektől megszokott árakhoz képest alacsonyabb árszínvonalon kaphatók a SPAR áruházaiban. - írja a Marketinginfo.hu. “A jelenleg bevezetett 25 féle SPAR free from árucikk csak a kezdet, a termékcsaládot a jövőben tovább bővítjük” - mondta el Feiner Péter, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. elnöke.

(www.csokoladevilag.hu, familyandhealth.tumblr.com)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezsifelezo.blog.hu/api/trackback/id/tr913107130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása